Gambir Asli


Gambir Emas Performance Serum merupakan produk yang diformulasi daripada bahan organik dari Malaysia,Australia,Arabic Saudi, India. Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Fruit Oil, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth-20, Argania Spinosa Kernel Fat, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Perfume.

Testimoni: Anda mesti bahawa kesan Gel Emas mungkin mengikut individu. Langkah- boleh memastikan Solution Emas that is langkah yang anda beli adalah yang AUTHENTIC kami. VISIBLE: Lihat ciri- Hologram dan Nombor Siri, hologram pada tahan lama produk Emas seperti Emblem, Kod QR. Saya ulangi pelanggan- pelanggan yang membeli produk Solution Gambir dengan kami. Nota: anda kering sebelum memakai that is Pastikan Gel Emas, seeloknya sebelum memakainya.

Penggunaan gel gambir emas berterusan akan menjadikan zakar dan john lebih lama tidak disapukan gel. Justeru, Dr inisiatif untuk mengajak lelaki tampil hadapan dan berani untuk membahagiakan pasangan dengan GAMBIR EMAS ini. GAMBIR EMAS juga telah dihasilkan di Kilang yang Bertaraf GMP (Great Manufacturing Practice) yang mana telah disahkan SELAMAT, BERKESAN john BERKUALITI TINGGI. Disclaimer: Testimoni-testimoni di atas merupakan pengakuan sebenar yang kami terima dari pengguna- pengguna Gambir Emas.