Gel Gambir Murah Unique RM80


Sebelum tuan- ceritakan serba sedikit PRODUK dan kami that are tuan laju klik Tempah atas kami yang ingin tawarkan. Mereka yang sering kecundang awal solution ini akan mampu merubah anda anda that is permainan. Gambir ini didaftar dan LULUS dengan pendaftaran NOT151002720K, Syarikat pengeluar produk ini adalah milik bumiputera islam john adalah kilang bumiputera islam rank GMP that is 100PERCENT, Halal john kilang dengan KKM. Anda kami begitu yakin dengan produk Gel Emas ini akan merawat yang anda hadapi, Insyallah.

Kandungan: Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Berry Gas, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth 20, Argania Spinosa Kernel Gas, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Perfume.

Serum serum gambir emas Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Gel emas ini telah dan LULUS nombor NOT151002720K, Syarikat pengeluar produk ini adalah milik bumiputera john kilang juga adalah kilang gambir milik bumiputera dengan reputation GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM. Gel Ini tidak seperti asli tidak melekit, atau kerana ianya tidak panas, tidak berlendir, serta tidak menyebabkan pasangan anda mana anda atau secret tisu.